Van Dik Hout vanavond LIVE via internet.

M-FM Streekradio en Kink FM zenden vanavond live het Keep-Kink-Alive Concert uit vanuit Cafe Spoorzicht in Eerbeek. Dit wordt ook met videobeelden live uitgezonden op Internet. Om deze videostream te kunnen bekijken, heb je een Quicktime-player nodig. Klik hier om deze te downloaden.

Klik hier voor de live video-stream!

Deze zal vanaf ongeveer 21:00 uur vanavond beginnen te draaien. Er komen dit jaar nog meer concerten live vanuit Café Spoorzicht in Eerbeek. Vorig jaar stonden nog op het podium oa. The Scene, Trockener Kecks en Blof. Vanavond wordt de spits afgebeten door Van Dik Hout, met in het voorprogramma Rollercoaster 23. 12 mei is het de beurt aan de Postmen. 29 juni worde de eerste reeks af gesloten met een optreden van de De Dijk, met in het voorprogramma Bastian.

Het spits van Red Kink in Eerbeek wordt dus afgebeten door Van Dik Hout. Vorig jaar vierde deze band hun eerste lustrum. Daarbij presenteerde Van Dik Hout het vierde album ‘Ik Jou En Jij Mij’. Dit album is volgens zanger Martin Buitenhuis het eerste album dat voortkomt uit de bloeiperiode van Van Dik Hout als volwassen band. Door de jaren die de band nu bij elkaar is en de vorige albums is de band inmiddels goed op elkaar ingespeeld, en weet inmiddels de sterke punten van elk bandlid op sublieme wijze te benutten. Dat Van Dik Hout in de loop der jaren een echte band is geworden blijkt ook uit de steeds fantastische optredens die zij geven. Rondom het concert van Kink FM live zal overigens een ‘Best Off’ album worden uitgebracht.

Als support act zal Rollercoaster 23 optreden. Deze band wordt het best bewaarde dance geheim van Nederland genoemd. Dat geldt al een tijd niet meer voor Kink FM. Want nadat Jan-Douwe Kroeske ze vorig jaar ontdekte wordt de band volop op Kink FM gedraaid. En live zijn ze ook geen onbekende voor Kink FM. Vorig jaar tijdens een speciale uitzending in verband met het vijfjarig bestaan van het radiostation gaf Rollercoaster 23 een live optreden.

Alle concerten zijn vanavond live te beluisteren op M-FM op 107.2 en 107.9 FM in de regio Arnhem, Veluwezoom, Liemers en de Stedendriehoek en Kink FM van 21.00 – 01.00.

Voor meer info:
M-FM
Kink FM

Gerelateerde berichten