538 Newz

Een nieuwe week betekent een nieuwe 538 Newz update…

>> Programma update
Dennis Ruyer moest donderdagmiddag naar de tandarts, daarom was andere Dennis (Verheugd) de side-kick van Van Inkel.
Niels Hoogland geniet van een lang weekend. De vrijdagavond werd overgenomen door Dennis Ruyer. Dinsdagavond is Niels weer terug.

>> Latenight Radioshow
Afgelopen dinsdag was Def Rhymz te gast bij Barry en zette de studio weer ff lekker op z’n kop. Deze week staan er geen gasten op de planning bij Barry. De eerst volgende die bekend is, is Tiësto op 20 juni.
Bepaal zelf welke VIP binnenkort te gast moet zijn door op www.radio538.nl/barry je keuze op te geven!

>> Evers Staat Update
Edwin ontving afgelopen woensdag Ilse de Lange. Vrijdag was Birgit te gast en wist aardig wat volume uit haar ‘strotje’ te krijgen. Cor Bakker kwam nog even gezellig reklame maken voor zijn nieuwe programma C.O.R., wat staat voor Cor Op Reis (briljant bedacht:).
Maandag (vandaag) presenteert Albert Verlinden zijn shownieuws vanuit Hawaii. Vrijdag is Beam te gast om te Live38-en.
Meer info over Evers Staat Op vind je op www.eversstaatop.nl of op www.radio538.nl en klik rechts op programma.

>> Niels Hoogland / Truth Or Dare
Vrijdag begint Niels Hoogland aan een nieuwe reeks Truth or Dare. De eerste gast is TMF VJ Sonja Silva! Bepaal op www.radio538.nl/niels welke uitdagende vragen op 25 mei aan haar gesteld moeten worden!
Om het geheugen nog even wat op te frissen, hier de tussenstand van Truth or Dare:
1. Patty Brard: 94 punten
2. Jasmine Sendar: 90 punten
3. Brainpower: 85 punten

Elke werkdag, of beter gezegd schooldag, houdt Niels je op de hoogte van het actuele examen nieuws in het Examen Journaal.

>> Dance Department
Afgelopen zaterdagavond maakte je bij Dance Department kans op een een geheel verzorgde party-flight voor twee personen naar de Axe Zero Gravity party in Londen. Heb jij het gemist. Geen nood komende zaterdag een nieuwe prijsvraag in Dance Department. Meer info vind je op de site van Dance Department op www.radio538.nl en klik dan rechts op programma.
Een overzicht van de feesten die Dance department de komende periode zal uitzenden: Misteryland (juni), Sensation (7 juli, live) en Dance Valley (4 augustus, gedeeltelijk live vanaf 18 uur!).

>> Nederpop Top 100
Zondag wordt de Nederpop Top 100 uitgezonden. Dat betekent dat je nog precies 5 dagen de tijd hebt om je stem uit te brengen op de drie beste Nederpopnummers ooit. Surf naar www.radio538.nl voor het stemformulier en bepaal mee hoe de definitieve Top 100 eruit ziet. De uitzending is op zondag 27 mei van 12.00 tot 20.00 uur.

>> Superprijs
Ook deze week weer een superprijs: Een reis naar Washington DC. Dus luister donderdag naar Jeroen Nieuwenhuize en win deze superreis.

>> WeekendRick in de Morgen
Zaterdagochtend was WeekendRick in de Morgen ietwat anders dan anders. In Den Haag vond namelijk het kerkelijk huwelijk plaats tussen Constantijn en Laurentien. Uiteraard had Rick een aantal mensen naar Den Haag gestuurd om verslag te doen van dit evenement. Naast Kimberly was niemand minder dan royalist Johan Vlemminx van de partij.

>> Rinkeldekinkel
Kort Rinkeldekinkel nieuws: Binnenkort Bon Jovi week bij Rinkeldekinkel, meer info volgt z.s.m.

>> De Schijven
Alarmschijf: Judith – Sorry
538 Dancesmash: Silver – Turn the tide (deze plaat is vorig jaar al eens uitgebracht, maar dan onder de naam: Liquid feat. Silvy)
Meer informatie over de schijven vind je op www.radio538.nl

>> De Wanadoo Top 40
Elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur hoor je op 538 de Top 40 met Erik de Zwart. Dit was de ‘Starmaker-vrije’ top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (-) one day fly – i wanna be a one day fly –> dit was ook meteen de klapperrrr van de week.
2 (2) alizee – moi…lolita (ex-alarmschijf)
3 (4) destiny’s child – survivor (ex-alarmschijf)

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama

Gerelateerde berichten