Meer 538 Newz

Als aanvulling op het newz van dinsdag…en vergeet niet vanmiddag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize weer kans op de superprijs: Een reis naar Mexico en Las Vegas.

>> Koninginnedag
Vorige week meldden we al dat TMF een registratie zal gaan uitzenden van het koninginnedag spectakel op het Museumplein. Dit zal komende zondag (6 mei) gebeuren in de “Weekend Special”.

>> Evers Staat Update
Aanvankelijk zou de primeur van “I wanna be a oneday fly” gisterochtend (woensdag) plaatsvinden, maar Edwin had zoals hij omschreef: “de primeur van de primeur”. En dat betekende dat de plaat al op dinsdagochtend te horen was. Voor de mensen die het gemist hadden draaide Edwin hem gisteren alsnog om 8.45 uur. Dan hier een update van de gasten die binnenkort bij Evers Staat Op langskomen: Komende vrijdag Guus Meeuwis en 16 mei Ilse de Lange. Verder volgen binnenkort Kane, Krezip en Judith.

Wil je nog een keer nagenieten van de leukste fragmenten uit Evers Staat Op van de afgelopen week, of heb je wat gemist? Geen nood, ze zijn allemaal na te beluisteren op de site van Evers Staat Op. Surf naar www.eversstaatop.nl of www.radio538.nl en klik rechts op programma.

>> Blind date
Luister vanavond (donderdag) naar Niels Hoogland en maak kans op een blind date! Samen met haar/hem ga je zaterdag als VIP naar de thuiswedstrijd van de Amsterdam Admirals tegen Frankfurt Galexy in de Arena.

>> Stem voor de Top 538 per SMS
Vanaf nu is het ook mogelijk om per sms te stemmen voor de Top 538. Stuur jouw favoriete plaat naar 06-11021111 en maak kans op beltegoed of een prepaid pakket. Natuurlijk is stemmen via e-mail top538@radio538.nl en via de hitline (0909 3000538) ook gewoon mogelijk. De 5 meest aangevraagde hits hoor je elke zondag t/m donderdag om 5 uur 38 (p.m.).

>> Juize
Tenslotte een vooruitblik op komend weekend. In Juize hoor je zondagavond een interview met Musiq Soulchild. Meer info vind je op www.radio538.nl/juize

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama