Search
Close this search box.

BNN beantwoord persbericht Radio 538 met ludieke actie

BNN heeft met een ludieke actie antwoord gegeven op het veelbesproken persbericht over een reünie van Curry & Van Inkel, dat Radio 538 een paar weken geleden rondstuurde. Tijdens de uitzending van Radio 538, vanaf het strand in Bloemendaal, liet BNN donderdag een vliegtuigje met sleep overvliegen met daarop de tekst ‘Curry=BNN! Eet smakelijk!’ Het was voor het eerst dat BNN reageerde op het persbericht van Radio 538.

Radio 538 kondigde onlangs aan dat er een reünie van het legendarische radioprogramma Curry & Van Inkel zou plaatsvinden. Kort daarop liet Adam Curry, die momenteel voor BNN radio maakt, via zijn website weten niet op de hoogte te zijn van een reünie. Het persbericht bleek een publiciteitsstunt van Radio 538 te zijn. De radiozender wilde zo publiciteit geven aan een speciale live-uitzending vanaf het strand in Bloemendaal. Tijdens die uitzending, afgelopen donderdag, maakte Jeroen van Inkel de winnaar van de Heinz Curry-competitie bekend. [VdL]