Marktaandeel Radio 10 bereikt wederom hoogtepunt

Het marktaandeel van 7,3% in de periode oktober – november 2017 is sinds de terugkeer op de FM wederom het hoogste aandeel ooit voor Radio 10. Het aandeel is in één jaar tijd gestegen van 5,6% naar 7,3%. Ook in verschillende doelgroepen worden dit jaar alweer records gebroken.

Marktaandeel Radio 10 bereikt wederom hoogtepunt Zo stijgt het marktaandeel in de doelgroep 30 tot 59 jaar van 6,6% naar 9,4% en in de doelgroep 20 tot 49 jaar van 4,9% naar 7,2%. Dit blijkt uit de vandaag gepubliceerde luistercijfers op Radio.NL.

Roland Snoeijer, Radio Director Radio 10: ‘Momenteel bereikt Radio 10 wekelijks ruim 1,6 miljoen luisteraars en het is mooi om te zien dat die groei doorzet. Het harde werk en de betrokkenheid van alle collega’s voor en achter de schermen wordt beloond met deze mooie cijfers

Momenteel staat Radio 10 in het teken van De Top 4000 met de beste hits die de afgelopen vijf decennia in de Nederlandse Top 40 hebben gestaan. [Radiowereld.NL]