Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frank van der Lende weer iedere werkdag op NPO 3FM

Frank van der Lende verhuist met een nieuwe radioshow naar de doordeweekse avonden bij BnnVara op NPO 3FM. Hij neemt de microfoon over van collega Sander Hoogendoorn, die doorschuift naar de ochtend. Frank is nu nog te horen met zijn weekendprogramma Frank’s Feestje,

Frank van der Lende weer iedere werkdag op NPO 3FM Het nieuwe programma van Frank is vanaf 3 september te horen van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur bij BnnVara op NPO 3FM.

Frank: “2018 is mijn jaar. Eerst word ik uitgeroepen tot man met de mooiste haren en nu heb ik mijn lievelingsplekje op de radio gekregen. Wat wil een mens nog meer?!

Er staan onwijs gave dingen te gebeuren bij 3FM en ik vind het supertof dat ik daar deel van mag uitmaken. 3FM is nog steeds de coolste van alle radiozenders, ondanks het hete weer.

Peter de Vries, Hoofd Radio BnnVara: “Frank is door en door 3FM. Hij draait al heel wat jaartjes mee bij BnnVara, maar hij heeft altijd dat verrassende en ongepolijste weten te behouden. Bovendien heeft hij een buitengewoon positieve kijk op de wereld. Volkomen terecht dat hij straks weer dagelijks te horen is op de zender.

Sharid Alles, Zendermanager NPO 3FM: “Ik ben ontzettend blij dat Frank van der Lende de avondshow van 3FM voor zijn rekening neemt. Frank is positief, ontzettend enthousiast en een waanzinnig creatieve radiomaker. Ik verheug me op de avond met Frank!

Wie is Frank van der Lende?
Frank van der Lende kwam op zijn 19e, na zijn studie Journalistiek, in 2007 binnen via de BnnUniversity bij Bnn. Hij maakte zijn eerste eigen programma Nachtbrakers op Radio 1. Daarna was hij een tijd te horen met De Bende van Van der Lende bij Powned op 3FM. Eind 2014 keerde hij terug bij Bnn en nam hij That’s Live over van Eric Corton.

Op vrijdagen luidde hij samen met Timur Perlin het weekend in met ‘Live Vanuit Klazienaveen’. Frank van der Lende presenteerde van 2015 tot eind 2017 de middagshow als opvolger van de naar Radio 538 vertrokken Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Het laatste jaar was hij te horen met zijn weekendshow Frank’s Feestje tussen 19 en 22 uur. En nu mag hij de doordeweekse avonden bij BnnVara op 3FM gaan invullen. [Radiowereld.NL]
Foto: Bnn-Vara/Hans-Peter van Velthoven