Gepresenteerde programma’s terug op 538 Juize

Het digitale radiostation ‘538 Juize’ heeft vanaf vrijdag een nieuwe programmering. Van vrijdag- tot en met zondagavond heeft het webstation weer gepresenteerde programma’s. Op de internetzender van Radio 538 zullen presentatoren uit de hiphop en R&B scene te horen zijn.

Uit recent onderzoek van Continu Luister Onderzoek (CLO) in de categorie ‘overig’, die een marktaandeel heeft van ongeveer 5.5%, blijkt dat 538 Juize in de leeftijdscategorie 13 tot 34 het derde best beluisterde station is.

Dit houdt in dat van alle radiostations die in de categorie ‘overig’ vallen in totaal 3.6% luistert naar 538 Juize.

Deze uitkomst is overigens verkregen uit een onderdeel van het CLO onder stations welke niet standaard in dit maandelijkse onderzoek worden meegenomen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten