OUTTV lanceert internetstation ‘OUTmusic’

De gaylifestyle televisiezender OUTTV start op 1 maart een nieuw radiostation: ‘OUTmusic’. Deze internetzender sluit volgens de makers goed aan bij de televisiezender van OUTTV en richt zich voornamelijk op de gay man en like-minded luisteraars. OUTmusic brengt voornamelijk recente hits en bekende hits uit de jaren ’90 en ’00. In de avond is voornamelijk loungemuziek te horen en in het weekend Gay Classics die iedereen kan meezingen.

“Een stoere zender die past in de lifestyle van de moderne gay man”, aldus Marc Putman, mede initiatiefnemer van OUTmusic. “Tevens geeft OUTmusic ruimte aan minder bekende artiesten die gewaardeerd worden door de gaycommunity.”

Naast de vaste programmablokken biedt OUTmusic ook een plek aan specials, zoals popdiva’s, bekende dj’s van beroemde gayclubs, nieuwe artiesten die de doelgroep zullen aanspreken en het Eurovisie Songfestival, wat op 27 mei wordt gehouden.

Het nieuwe radiostation wordt geproduceerd in samenwerking Radio 538. [Radiowereld.NL]