Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kort 538 Newz

>> Programma update
Zoals je maandag al kon lezen is Barry met vakantie. Daarom presenteert Lindo Du(in)vall deze week de Latenight Radioshow.

>> Love Parade
Radio 538 heeft de hand weten te leggen op vier retourtjes met de FFWD trein naar de Love Parade in Berlijn! Die kun je deze week winnen bij Jeroen van Inkel. De winnaars reizen heen en terug met de partytrein van FFWD. Samen met de andere partygangers kun je op deze trein meefeesten met, onder andere, Michel de Hey.

De eerste twee retourtjes zijn er gisteren en maandag al uitgegaan. Dus alleen vanmiddag (woensdag) en morgen maak je nog kans. Tevens wordt morgen de hoofdprijs weggegeven: Twee exclusieve plekken op de enige Nederlandse truck van de Love Parade!

Wat moet je doen? Stuur een foto met je meest extreme party outfit naar Jeroen van Inkel (het e-mailadres vind je op radio538.nl en wie weet feest je dit weekend mee op de truck door Berlijn. De hele week hoor je tijdens Rinkeldekinkel wie gewonnen heeft.

Meer info over Rinkeldekinkel vind je op www.radio538.nl/rinkeldekinkel

>> Evers Staat Update met Gordon
Gisterochtend was Gerard Joling op bezoek bij Gordon. Morgen komt Carlo Boszhardt langs.
Heel misschien krijgt de Eddy Wally hype ook nog een vervolg, want Niels van Baarlen is er druk mee bezig om Eddy vrijdag naar de studio te krijgen.

Meer info over Evers Staat Op met Gordon vind je op de aangepaste Evers Staat Op site. Deze is te vinden op www.eversstaatop.nl of op www.radio538.nl en klik rechts op programma.

Tot vrijdag.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama