Zoeken
Sluit dit zoekvak.

CHATTEN MET ROSA EN JAMIE UIT FINALS

Dinsdag 24 juli kunnen bezoekers van de BNN website (www.bnn.nl) en de Finals-website (www.finals.nl) tussen 19-20 uur chatten met Rosa (Sascha Rosen) en Jamie (Romy Roelofsen) uit de populaire BNN-serie Finals.

Deze twee meiden spelen allebei sinds het begin van de serie in Finals en hebben al heel wat meegemaakt. Op dit moment kun je ze iedere maandagavond tussen 22.15 en 22.55 zien in Finals Zomer, waar de klasgenoten Maarten, Patrick, Iwan en Eric per trein naar het vakantiehuis van Maartens ouders in het Spaanse Sitges vertrekken. Na een aantal dagen blijkt dat Hester, Kris, Eva, Jamie en Rosa de jongens achterna gereisd zijn om samen vakantie te vieren. De aanwezige camera’s in de groep registreren weer alles wat er zich in Spanje afspeelt: van uitgaansleven tot vakantieliefde, van hechte vriendschap tot keiharde ruzies.

Altijd al willen weten waar de dames zich mee bezig houden, wat hun verdere plannen zijn, waar ze te vinden zijn of wil je nu gewoon eindelijk eens de liefde verklaren? Surf dan op dinsdag 24 juli om 19 uur naar www.finals.nl. Een uur lang zitten de meiden achter de computer om vragen te beantwoorden, terwijl ze live via de webcam kunt volgen.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten