Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Veronica Magazine niet bezorgd over toekomst

Veronica Magazine maakt zich geen zorgen over de mogelijke onthouding van programmagegevens na het afketsen van de deal tussen SBS en Veronica.

Dat zegt hoofdredacteur Michael Kroonbergs in het AD. Hij verwacht dat staatssecretaris Rick van der Ploeg volgend jaar met een wet komt die de programmagegevens vrijgeeft. Volgens hem is zijn blad daarnaast niet alleen een omroepgids. “Veronica is ook eigenaar van radiostation Kink FM, een lithografiebedrijf, een digitaal bedrijf en een uitgeverij. En in omringende landen bestaan ook grote omroepbladen zonder de steun van een zender”, zegt hij in het AD. Hij wijst verder op de sterke formule van Veronica Magazine. Kroonbergs zegt ervan overtuigd te zijn dat Veronica ook zo weer op tv aanwezig is. “Veronica is niet woedend, maar weer op vrijersvoeten. Ze voelt zich heerlijk bij al die aandacht.” (Adformatie)