Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ENGELAND-NEDERLAND RECHTSTREEKS BIJ NOS

De NOS zendt op woensdag 15 augustus aanstaande rechtstreeks de wedstrijd Engeland-Nederland uit. Dit is het laatste vriendschappelijke duel van het Nederlandse elftal vóór de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd Ierland-Nederland op 1 september in Dublin. De wedstrijd Engeland-Nederland is te zien vanaf 20.55 uur op Nederland 2.

De voorbeschouwing op de wedstrijd Engeland-Nederland op 15 augustus begint op 20.33 uur, waarna om 20.55 uur de wedstrijd rechtstreeks wordt uitgezonden. Om circa 22.45 uur volgt er een nabeschouwing op de wedstrijd Engeland-Nederland.
Op 1 september zendt de NOS de kwalificatiewedstrijd Ierland-Nederland uit. Nederland moet deze wedstrijd winnen om zich te kwalificeren voor het WK voetbal in 2002, dat volgende zomer in Japan en Zuid-Korea wordt gehouden. (NOS)

Gerelateerde berichten