Sky Radio geeft ‘een jaar lang gratis leven’ weg

Een jaar lang gratis boodschappen, gratis meubilair shoppen, gratis naar de film, gratis vliegen, gratis rijden in een droomauto, gratis tanken, gratis wonen én elke week 1.000 gulden op je Rabo InternetSpaarrekening….oftewel een jaar lang gratis leven. Deze droom zal binnenkort voor één van de Sky Radio luisteraars werkelijkheid worden. Om het 12,5 jarig jubileum van de zender te vieren, organiseert Sky Radio de grootste prijzenactie uit haar bestaan met als titel ‘Have a nice year’. De nu al spraakmakende actie bezorgt de winnaar het jaar van zijn of haar leven!

De actie loopt van 5 tot en met 17 juni 2001. Om kans te maken op het jaar gratis leven of een van de vele dagprijzen, kan de luisteraar de actiesite van skyradio.nl bezoeken en aan de actie deelnemen. Daarnaast kan men een deelnameflyer bij BP tankstations ophalen, meedoen via het speciale ‘Have a nice year’-telefoonnummer 0909 – 300 1007 of door het sturen van een SMS-bericht. Naast de hoofdprijs zijn er tal van andere prijzen te winnen zoals: fotocamera’s, kart-arrangementen, playstations en weekendarrangementen.

Voor het opzetten van deze unieke actie zocht Sky Radio samenwerking met meerdere partners. De hoofdparticipanten zijn Super de Boer, IKEA, Stichting Nationale Bioscoopbon, Vliegtarieven.nl, Unilease, BP en Rabobank.

De ‘Have a nice year’-actie wordt uitgebreid gecommuniceerd op Sky Radio 100.7 FM, in alle landelijk dagbladen, op abri’s en bussen door heel Nederland, in magazines en op internet. Daarnaast wordt de actie groots bij alle BP tankstations gepromoot. Heel Nederland zal begin juni merken dat Sky Radio iets te vieren heeft! (RadioNieuws)