Unieke signeeractie in Amsterdam

Woensdag 9 mei wordt een belangrijke dag voor de talloze waanzinnig enthousiaste fans van Neerlands nieuwste boysband Onedayfly. Op die datum vindt namelijk in Amsterdam een signeersessie plaats waarbij alle leden van de band aanwezig zullen zijn. Een unieke kans om de boys in levende lijve te ontmoeten en om hen – door middel van de aanschaf van de cd – te ondersteunen in hun poging om vanuit het niets op de hoogste plaats in de hitparade te belanden!

De signeersessie van Onedayfly (bestaande uit Jack Spijkerman, Viggo Waas, Peter Heerschop, Lebbis, Joep van Deudekorn en Owen Schumacher) vindt plaats in de Amsterdamse platenzaak Fame die is gevestigd aan de Kalverstraat. De sessie is gepland van 15.00 tot 16.00 uur. Of de band wel of niet het nummer ter plekke ook zal uitvoeren, is op dit moment nog met een waas van geheimzinnigheid omgeven.

UNICEF
De single ‘I wanna be a one day fly’ wordt vandaag, maandag 7 mei, gereleased en is met ingang van morgen, dinsdag 8 mei, in de winkel te koop. De opbrengst van de cd komt ten goede aan Unicef en zal worden besteed aan een project voor ex-kindsoldaten die verblijven in een opvangcentrum in Soedan. Via de internetsite www.onedayfly.nl zijn steeds de laatste nieuwtjes rond de band op de voet te volgen.(Vara)

Gerelateerde berichten