80’s Flashback Weekend op Noordzee FM

De beste muziek uit de jaren 80 hoor je aanstaande zaterdag en zondag op Noordzee FM. Een heel weekend lang de 80’s Flashbacks van Level 42, Madonna, Micheal Jackson, Culture Club, Pet Shop Boy en Starship. Maar ook de Flashbacks van Doe Maar, Het Goede Doel en de Frank Boeyen Groep zullen te beluisteren zijn. Het succes van het programma 80’s Flashback, iedere werkdag tussen 09.00 uur en 10.00 uur op NoordzeeFM, heeft dus navolging gekregen in een ‘Special Weekend’.

‘Het 80’s Flashback Weekend is de eerste in een rij van Special Weekends voor de komende zomer. Het reguliere 80’s Flashback uur is een groot succes, gezien ook de vele reacties en verzoeken die wij ontvangen. Een heel weekend lang de hits uit de jaren 80 kon natuurlijk niet uitblijven.’ Programma Directeur Michèl Weber meldt ook nog an passant dat alles omtrent dit weekend terug te vinden is op de vernieuwde internetsite van Noordzee FM. ‘Mensen kunnen hier de playlist vinden, reageren, maar ook platen aanvragen en uiteindelijk de 80’s Flashback top 100 mede samenstellen. (M)

Gerelateerde berichten