HET LAATSTE NIEUWS OP MAANDAG 25 JUNI 2001

06.00 uur

Nederland moet nú beginnen met het aanleggen van het nieuwe ’telefoonnet’, van glasvezel, tot aan alle voordeuren. Gebeurt dat niet, dan missen bedrijfsleven en consumenten de aansluiting met de rest van Europa.
Lees Trouw verder

Het eind mei failliet verklaarde Holland Advertising Nieuwe Media Combinatie (HANMC) maakt een doorstart. HANMC is uitgever van onder meer kabelkranten in grote delen van het land. De directie van het bedrijf in Den Helder heeft dit vrijdagmiddag bekendgemaakt.
Lees Trouw verder

De vakbonden hebben met de stadszender AT 5 een principe-akkoord bereikt over een cao voor dit jaar en volgend jaar. Naast een loonsverhoging van dertien procent over die periode zijn er afspraken gemaakt over salarisschalen die worden toegepast bij de publieke omroep. De 130 werknemers lopen nu nog vijftien procent achter op hun landelijke collega’s. Tot nog toe kregen ze een kwart minder betaald. Als de Amsterdamse zender, vermoedelijk vanaf volgend jaar, zelf een machtiging krijgt, wordt dat verschil rechtgetrokken. Dan wordt namelijk de cao voor de publieke omroep onmiddellijk ingevoerd.
Lees verder in het Parool

‘Het kabinet heeft nog geen besluit genomen over hoe de etherruimte voor radiozenders wordt verdeeld. ,,Er begint zich nu wel een lijn te ontwikkelen waarin iets gemeenschappelijks valt te ontdekken. Het zit dicht bij een afronding”, aldus premier Kok.’
Kees verder in Planet

Entertainment. In het gesprek met de directeur van Fox Kids Nederland, René Boogaard, valt de term meerdere malen. Want kindertelevisie moet vooral fun zijn. Een voetbalkamp, twee maal een uitverkocht kinderconcert in Ahoy, twee goedlopende cd’s, een drukbezochte en bekroonde website, en bovenal marktleider op het gebied van kindertelevisie in Nederland.
Lees verder in het NRC

Entertainmentconcern Walt Disney wil begin volgend jaar in de VS een nieuwe kabelzender voor kinderen tot vijf jaar introduceren. De zender krijgt de naam Playhouse Disney en doet niet aan commercials. Wel worden de programma´s onderbroken
Lees verder in het DFT

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email