Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meer 538 Newz

>> Programma Update
Dinsdag meldden we nog dat Martijn Kolkman ziek was, inmiddels kunnen we melden dat hij, na een paar weekjes rust, weer terug is.

Er zat een foutje in de lijst met gasten bij Barry Paf doordat we de oude agenda nog hadden. Team Alert was al afgelopen dinsdag al te gast i.p.v. volgende maand. De actuele lijst is te vinden op www.radio538.nl/Barry

>> Evers Staat Update
Morgen (vrijdag) is Replay te gast bij Edwin om Live38 te spelen. Komende woensdag komt Volumia langs bij Evers Staat Op en de week daarop volgt Judith. Verder volgt binnenkort K-Otic en in het geheim is Rick nog bezig met Manuela Kemp. Of dit lukt merk je binnenkort wel.

>> Truth Or Dare
Vrijdag is Joop Braakhekke (de TV kok) te gast bij Niels Hoogland om Truth Or Dare te spelen. Weet jij een leuke vraag voor Joop of wil je meer weten over Truth Or Dare, surf dan naar www.radio538.nl/niels

>> Superprijs
Vanmiddag gaat de Superprijs er weer uit bij Jeroen Nieuwenhuize. Dit keer een Multimedia PC met een gamespakket van 1500 piek erbij. Luisteren dus tussen 14 en 16 uur naar Hitzone en maak kans op deze gave prijzen.

>> Dance Classics Top 100
Ook deze maand is er weer een top 100. Deze keer is het de Dance classics Top 100. Binnenkort kun je weer stemmen via www.radio538.nl. Vanaf wanneer dat kan en wanneer de lijst wordt uitgezonden, lees je binnenkort in het 538 Newz.

>> 538 CD’s
Na de “538 Nederpop Top 100” cd en de “538 Dance Smash Hits” cd (tracklist op www.radio538.nl) kunnen we je melden dat nu ook ” Het beste uit de 538 wanadoo top 40″ op cd is verschenen. Op deze dubbelcd vind je de grootste hits van de afgelopen paar maanden. Eind juli verschijnt de cd: “Het beste uit de 538 Zomerhits Top 100”.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama