Vanavond KEEP KINK A-LIVE 2001 “live in concert“

Vanavond vindt het derde concert plaats dat Kink FM dit jaar organiseert in Bar Cafe Spoorzicht in Eerbeek. Eerder dit jaar stonden er al Van Dik Hout en de Postmen. Vanavond belooft een absoluut spektakel te worden met optredens van: Dijk en Bastian.

De reeks concerten die Kink FM dit jaar in Bar Cafe Spoorzicht in Eerbeek organiseert staan noodgedwongen in het teken van RED KINK FM.

Optreden van “Bastian en De Dijk”
Tot 1 uur vannacht staat in Eerbeek en bij Red Kink FM dus in het teken van Bastian en De Dijk. De laatste is een van de grootste bands van Nederland. Deze band is al vanaf hun allereerste single (Bloedend hart 1982) niet meer weg te denken.

Na hun sebbatical year is De Dijk beter terug dan ooit. Met veel nieuwe inspiratie, energie en nieuwe elan heeft de band gewerkt aan een prachtig nieuw album. De eerste single ‘We Beginnen Pas’ klinkt wederom zoals De Dijk zou moeten klinken. Meeslepen pop, rock met een prachtige tekst. De Dijk in Bar Cafe Spoorzicht belooft een geweldige avond. Live gaat de band namelijk nog eens dik over het studiowerk heen. Bewijsmateriaal hiervan kunnen we vinden tijdens de vele optredens, maar ook op hun live album ‘Voor De Tover’.

Inmiddels zijn alle kaarten uitverkocht. Voor de thuisblijvers wordt het concert rechtstreeks uitgezonden op Kink FM. Luistert hier via Real Audio naar de uitzending live uit Eerbeek

De uitzendingen worden tevens uitgezonden door Streek Radio M-FM (M)

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email