Search
Close this search box.

538 NEWZ…. ? ? ?

>> (voorlopig) einde van het 538 NEWZ

Vrijdag 20 juni hebben wij via Michel Palmen, Marketing Manager van Radio538 te horen gekregen dat wij (538 reporters) moeten stoppen met het 538 Newz. De problemen die 538 heeft met de RadioWereld en het feit dat er berichten van de “gesponsorde 538 netnewz” was aanleiding tot deze mededeling/verzoek. Aangezien robin op vakantie is en 538 nog geen reactie heeft gegeven komt er vandaag geen 538 NEWZ uit.

Na 538-Jinglenetwork en de eerdere problemen die 538 had met de RadioWereld moeten wij dus stoppen. De gevolgen bij het doorgaan zijn ons nog niet bekend op dit moment.

Het is jammer dat een hobby (zo’n anderhalf jaar geleden mee begonnen) op deze manier moet eindigen.

Of het 538 NEWZ ooit nog terug komt hangt af van wat er tussen de RadioWereld en 538 gaat gebeuren, het is ook niet duidelijk of iemand het newz ook niet op andere site’s mag komen (wij willen dat in eerste instantie niet). Het lijkt er namelijk op dat 538 alleen maar aan het geld denkt (538 netnewz lijkt er te veel op, de verwarring is te groot), dus zal het voor een radioliefhebber niet meer mogelijk zijn iets met het bedrijf / radiostation “radio538” te doen.

Wij danken dat de webmastert (Martin Slijper) voor het blijven plaatsen van het 538 NEWZ na de problemen die de RadioWereld kreeg met radio 538, wij hopen terug te komen maar wij wachten eerst een reactie van Radio 538 af, bovendien moet 538 reporter “robin” ook nog van vakantie komen en kan er nu geen overleg gevoerd worden.

Bedankt voor het lezen van het 538 newz!

Robin Schrama en Cees van Koppen.

Gerelateerde berichten