Search
Close this search box.

ADO-JOURNAAL OP TV WEST

TV West zendt vanaf vandaag wekelijks een ADO-Journaal uit. Het journaal staat geheel in het teken van het wel en wee van ADO Den Haag. Het programma duurt 15 minuten en wordt elke woensdag uitgezonden om 19.00 en 21.00 uur. Vanaf 23.40 uur wordt het programma herhaald.

In het journaal wordt met spelers en trainers vooruit- en teruggeblikt op de wedstrijden en gesproken over de voorbereidingen en prestaties. Ook komen de jeugdopleiding en de supporters aan bod en is er ruimte voor amusement.
Het ADO-journaal wordt gemaakt door TV West-verslaggever Erik Kooyman en ras-Hagenees en ADO-supporter Jeffrey Huf.

In de eerste aflevering vanavondonder andere een verslag van het trainingskamp in Garderen. Verder maakten de nieuwe spelers van ADO kennis met Den Haag middels een rondrit door de stad. (M)

Gerelateerde berichten