Search
Close this search box.

DAVE DONKERVOORT OP RADIO TOUR DE FRANCE (update)

Hoe moeilijk is het om live in de uitzending te komen bij de “Radio 1-uitzendingen” van de Tour de France? Heel makkelijk, volgens Radio 10 FM deejay Dave Donkervoort, Radio 10 FM jock die in “de Verborgen Telefoon” op Radio 10 graag mensen in de maling neemt belde afgelopen maandagochtend naar de NOS.

Op de achtergrond was een bandje met het geluid van een klein vliegtuig te horen. “Ja, met Sjors [Fröhlich]… ik wil d’r even in!” was het enige dat Dave hoefde te zeggen om direct doorgeschakeld te worden naar de studio.

De commerciële tv zender SBS6 zal in een korte reportage vanavond om 07.00 uur in het “SBS nieuws” en 10.30 uur in “Hart van Nederland” de kunsten van Dave Donkenvoort laten zien. [Radio.NL

Gerelateerde berichten