Search
Close this search box.

De 500 meest zomerse platen op RTV80

Het weekend van 10, 11 en 12 augustus wordt bij ZomerRadio 80 het Wervelende Zomer Weekend! Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat hebben alle medewerkers de zomer in hun bol!
Tijdens dat extra weekeinde wordt, inmiddels voor de 4e keer in successie, de Zomerse 500 uitgezonden; een lijst met de 500 meest zomerse platen aller tijden. De lijst bevat zomerhits van de afgelopen 40 zomers en zal echt bij iedereen herinneringen van vroegere zomers naar boven brengen.

Ook de luisteraar wordt betrokken in het Wervelende Zomer Weekend, doordat men mee kan doen aan de Wervelende Zomer Hit Puzzel. Dat is een radioprijsvraag, waarbij de luistaar, aan de hand van een aantal muziekfragmenten, moet raden om welke zomer (jaartal) het gaat. Op het spel staat een aantal Mega Zomer Prijzenpakketten!

Het Wervelende Zomer Weekend, met daaraan gekoppeld de uitzending van de Zomerse 500 zal voor het grootste deel plaatsvinden vanaf een aantal zomerse locaties in de regio. Zo kan eenieder dat wil, dit spektakel van dichtbij meemaken.

Op vrijdag 10 augustus staat de mobiele zomerstudio van ZomerRadio 80 in Egmond-Binnen, tijdens het weekend van Egmond op z’n kop. Op zondag 13 augustus komen de uitzendingen rechtstreeks vanaf Camping Euroase in Egmond aan Zee

Voor meer informatie: blijf kijken naar TV 80 en houdt de radio op ZomerRadio 80: op de kabel in Bergen, Egmond en Schoorl op 96.5 FM Stereo en overal op 105.9 FM.
Voor meer informatie en voor de Zomerse 500-lijsten van de voorgaande jaren: surf naar www.rtv80.nl. Binnenkort is daar ook de editie 2001 te zien!(M)

Gerelateerde berichten