Zoeken
Sluit dit zoekvak.

DIT NAJAAR OP V8.

Heftige Nederlandse programma’s, een rug te ver, Hitch Bitch, Six in the Sun, en meer

V8, de jongste zender van SBS Broadcasting B.V., gaat dit najaar op volle kr8! Met nieuwe, heftige Nederlandse programma’s, knallende hitseries, spetterende films en dance events richt V8 zich op de jong volwassenen in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. Vele tientallen miljoenen guldens worden geïnvesteerd om het spontane succes van de zender te vergroten. V8 is er dit najaar voor jou: jong, rebels, sexy en cool.

‘Een Rug te Ver’, ‘Hitch Bitch’, ‘Six in the Sun’, ‘BUSetas’, ‘Nederland gaat Plat’, ‘V8 All Areas’, ‘Zoey’s Mission’ en ‘AXE Night Guide’, dat zijn de titels van de heftige nieuwe Nederlandse programma’s die V8 dit najaar op televisie brengt. Alle programma’s zijn toegesneden op de belevingswereld van de jongerengeneratie. In het rebelse ‘Een Rug te Ver’ draait alles om gewaagde en bizarre spelletjes waarmee geld is te verdienen, in ‘Hitch Bitch’ dat wordt gepresenteerd door nieuwkomer Josselien Meijs staat de liftcultuur centraal, in het sexy ‘Six in the Sun’ komen ouders eindelijk te weten hoe hun zoon/dochter zich gedraagt op vakantie, in ‘BUSeta’s’ probeert een groep jongeren met minimaal zakgeld te overleven in ‘De BUS’ die langs de Spaanse Costa’s rijdt, in ‘Nederland gaat Plat’ komen de beste feesten en meest vreemde traditionele plattelandsspelen aan bod, in ‘V8 All Areas’ wordt een kijkje genomen achter de schermen van de grootste openlucht popfestivals, in het absurde ‘Zoey’s Mission’ gaat Eddy Zoey naar vele internationale evenementen om talloze beroemdheden te interviewen en in ‘AXE Night Guide’ worden de beste dancefeesten genoemd.

Het programma ‘Hot Weekend’, waarin presentatrice Ilse van der Poel feestbeesten aan de tand voelt en zich ter plekke laat informeren over de meest coole, zinderende, sexy, eigenzinnige uitgaanstrends, komt natuurlijk terug.

Naast deze programma’s brengt V8, dat zich nadrukkelijk zal gaan profileren als de dancezender van Nederland, registraties van de dance events ‘Impulz-Outdoor’ en ‘FFWD Heineken Dance Parade Rewind’.

BUITENLANDSE SERIES
Natuurlijk hoort een jongerenzender een talkshow te hebben en welke talkshow kan dat beter zijn dan de omstreden show van Jerry Springer. Vanaf september brengt V8 zijn programma vol gekte en hilariteit op de buis. Naast Jerry Springer komt V8 met een spraakmakend programma dat Amerika deze zomer in de ban heeft gehouden: ‘Fear Factor’, een retenspannende Amerikaanse versie van ‘Now or Neverland’.
V8 brengt dit najaar ook een groot aantal knallende series op televisie. Nieuw is de serie ‘Total Security’ van de makers van ‘NYPD Blue’ en ‘The Beastmaster’. Voortgezet worden de successeries ‘Dark Angel’, ‘Nikita’, ‘The Crow’ en ‘The Invisible Man’. Ook keren series als ‘Seven Days’, The Immortal’ en ‘Nash Bridges’ terug. Na het succes van retro series als ‘The A-Team’ en ‘The Dukes of Hazard’ lanceert V8 weer een nieuwe jaren zeventig/tachtig serie ‘Battlestar Gallactica’. De huidige generatie jongeren zal weer smullen. Overigens zullen ook de afleveringen van ‘Knight Rider’ te zien zijn.

SPEELFILMS
V8 heeft dit televisieseizoen een groot aantal spetterende films geprogrammeerd, zoals ‘Mad Dog and Glory’, ‘Blues Brothers 2000’, ‘The People vs Larry Flynt’, ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’, ‘Anaconda’, ‘A Life Less Ordinary’, ‘The Replacement Killers’, ‘Urban Legend’, ‘Mr. Nice Guy’, ‘The Jackal’, ‘Men in Black’, ‘The Devil’s Own’, ‘Kindergarten Cop’, ‘Basic Instinct’, ‘Virus’, ‘Big Daddy’, ‘The Big Hit’, ‘The Nutty Professor’, ‘Soldier’, ‘Knock Off’, ‘Cruel Intentions’, ‘Supernova’ en ‘Romeo and Juliet’. (M)

Gerelateerde berichten