Search
Close this search box.

Lokale omroepen werken samen aan Zomerse 50

Deze zomer werken een groot aantal lokale omroepen uit Nederland samen aan de Zomerse 50. Deze hitlijst geeft een overzicht van de 50 populairste zomerplaten allertijden. De lijst wordt samengesteld door bezoekers van de site www.zomerse50.nl. Op deze site kan een favoriete zomerplaat worden ingevuld en zodoende worden gestemd. Onder alle inzenders worden 2 superprijzen verloot: 2x een bungalowvakantie bij Zilverberk Parken t.w.v. 750 gulden per stuk.

De Zomerse 50 actie is een samenwerkingsverband van een groot aantal lokale omroepen in Nederland. Zowel op de websites als op de radiozenders zelf wordt aandacht geschonken aan de Zomerse 50. In augustus wordt de lijst bij alle deelnemende omroepen uitgezonden. Omroepen die nog mee willen gaan doen kunnen zich aanmelden op info@zomerse50.nl

Nog tot en met 25 juli kan er worden gestemd op de Zomerse 50. Kijk voor meer informatie op
www.zomerse50.nl (M)

Gerelateerde berichten