Search
Close this search box.

Luistercijfers Sky Radio 100.7 FM stijgen fors (Update)

Sky Radio 100.7 FM is het best beluisterde radiostation van Nederland. Dat blijkt uit de meest recente luistercijfers over de periode mei/juni 2001, die maandmorgen door onderzoeksbureau Intomart gepubliceerd zijn. Sky Radio is al ruim 5 ½ jaar marktleider in Nederland en ziet zijn luistercijfers (ondanks de toegenomen concurrentie) wederom stijgen: het marktaandeel steeg in de periode mei/juni 2001 van 13,3% naar 14,4 %.

Sky Radio 100.7 FM zag haar marktaandeel in de afgelopen periode flink toenemen en blijkt vooral onder jongeren erg populair. Per week luisteren circa 5 miljoen verschillende personen naar het populaire non-stop muziekstation. Radio 3 FM behaalde als tweede station van Nederland een marktaandeel van 10,9%. De gezamenlijke regiozenders daalden het meest: in de afgelopen periode moesten zij 1,2% marktaandeel inleveren en behaalden een marktaandeel van 14,2%. (M)

Een complete overzicht van de Luistercijfers vind u hier

Gerelateerde berichten