Zoeken
Sluit dit zoekvak.

My Way van Herman Brood komt uit op single.

Het nummer My Way, wat een week geleden via elke tv zender voor het eerst te horen was tijdens de crematie van de rocker en kunstenaar “Herman Brood” komt binnekort uit op single, dit heeft de platenmaatschappij BMG en het management besloten.

Tijdens dit nummer draaiden enkele radiozenders tegelijkertijd het nummer. Dit heeft volgens de platenmaatschappij veel reacties teweegbracht, dus heeft het management van Brood en platenmaatschappij BMG besloten My Way op single uit te brengen.

De cd komt op vrijdag 3 augustus uit als eerbetoon aan Herman Brood. Het nummer is ooit tijdens de opnamens voor de cd Back On The Corner opgenomen. Helaas paste het nummer niet op de cd, het was te emotioneel. Na het overlijden van Brood, die op 11 juli zelfmoord pleegde door van het Hilton Hotel in Amsterdam te springen, dook de opname weer op. (M)

Gerelateerde berichten