Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Willem Alexander Maxima Zorreguieta door Nederland

Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje en zijn verloofde mevrouw Maxima Zorreguieta zullen in de maanden september, oktober en november van dit jaar de twaalf provincies en vier grote steden in Nederland bezoeken. De Nederlandse Antillen en Aruba zullen later worden bezocht. De bezoeken vinden plaats in het kader van de introductie van Maxima Zorreguieta in de Nederlandse samenleving.

De data van de bezoeken zijn de volgende:
4 september: Noord-Brabant, 10 september: Amsterdam, 12 september: Drenthe, 13 september: Groningen, 19 september: Gelderland, 26 september: Utrecht, 2 oktober: Overijssel, 8 oktober: Zuid-Holland, 10 oktober: Friesland, 15 oktober: Rotterdam, 17 oktober: Flevoland, 22 oktober: Limburg, 25 oktober: Zeeland, 31 oktober: Den Haag, 1 november: Noord-Holland, 15 november: Utrecht.

Doel van de bezoeken is wederzijdse kennismaking met autoriteiten en inwoners van de provincies en de steden. De bezoeken zullen een interactief karakter dragen. Naast een ontvangst door de gemeentelijke of provinciale autoriteiten worden ook bezoeken afgelegd ter plekke op nog nader te bepalen locaties. Over de exacte inhoud van de diverse bezoeken wordt nog met de betrokken instanties overlegd. (M)

Gerelateerde berichten