Search
Close this search box.

538 Newz

Allereerst even een mededeling van de redactie: in verband met vakantie zal er volgende week geen 538 Newz verschijnen op deze site. Op dit moment is Cees al lekker van zijn vakantie aan het genieten en ik ga dat volgende week ook doen. In de week van 30 juli zal het 538 Newz weer terug zijn.

>> Programma Update
Barry Paf is vakantie aan het vieren op Ibiza, daarom nam Martijn Kolkman gisteren zijn uren over.
Volgende week is Kimberly van het “WeekendRick in de Morgen” team op vakantie, dus dan doen Rick en Jan het “als mannen onder elkaar”.

>> Niels Hoogland / Truth Or Dare
Christine v/d Horst haalde vrijdag 139 punten met Truth Or Dare.
Volgende week vrijdag komt Sita van K-otic langs om Truth Or Dare te spelen. Dus weet jij een leuke, uitdagende vraag voor haar surf dan naar Niels

De komende weken is het nog steeds mogelijk om mee te doen met de Fanta Couch Rush bij Niels. Meer info vind je ook op www.radio538.nl/niels

>> 538 live vanuit Salou
Vanaf maandag 23 juli tot en met zondag 29 juli zal 538, net als vorig jaar, weer uitzenden vanuit Salou. Als thuisbasis zal de “Prins van Oranje” fungeren. Jeroen Nieuwenhuize en Barry Paf zullen hun programma in het zonnetje met een cocktail in de hand presenteren. Uiteraard hoor je sfeerimpressies vanaf de Spaanse Costa Brava en zullen er diverse artiesten (o.a. Lauren) langskomen. Het laatste weekend is meteen het jaarlijkse personeels uitje van 538. Hierdoor komen bijna alle programma’s dat weekend, waaronder de Zomerhits Top 100, live vanuit Salou. Dus mocht jij ook in die week in Salou zijn, ga dan zeker even langs.

>> Sisqo
Dance For Me is de nieuwe single van Sisqo en is deze week de Alarmschijf op Radio 538. Fans van deze zanger moeten zeker even naar www.radio538.nl surfen, want hier is een remix van zijn nieuwe single te downloaden. Het gaat hier om de WV Groover Dub en dit is een dance-remix die niet op cd wordt uitgebracht en nergens anders te vinden is! Als je dan toch op de site van 538 bent, doe dan gelijk even mee met de speciale Sisqo prijsvraag.

>> Zomerhits Top 100
Vergeet niet om nog te stemmen op de Zomerhits Top 100. Surf nu naar www.radio538.nl en geef jouw favoriete zomerhits allertijden door.

Zondag 29 juli tussen 12 en 20 uur hoor je het resultaat op 538 in de Zomerhits Top 100.

>> Megadome pix
Ben jij afgelopen week op de Megafestatie geweest, kijk dan even in het fotoboek op radio538.nl en wie weet zie jij jezelf terug.

>> Superprijs
Donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize weer kans op een Superreis. In het kader van de film “Tomb Raider” maak je kans op een reis naar Engeland en IJsland. Je bezoekt hier onder andere de lokaties waar de film is opgenomen.

>> De Schijven
Alarmschijf: Sisqo – Dance for me
538 Dancesmash: Roger Sanchez – Another Change
Meer informatie over de schijven vind je op www.radio538.nl

>> De Wanadoo Top 40
Elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur hoor je op 538 de Top 40 met Erik de Zwart. Dit was de ongewijzigde (alarmschijven)top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (1) angel – shaggy (ex-alarmschijf)
2 (2) lady marmelade – aguilera/mya/pink (ex-alarmschijf)
3 (3) supergirl – reamonn (ex-alarmschijf)

De klapperrr van de week was van Gabrielle: Out of reach nieuw binnen op nummer 26.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama