Search
Close this search box.

Big Brother Bianca presenteert radioprogramma

Aanstaande dinsdag, 17 juli, gaat de stad-Groningse Bianca Hagenbeek, vorig jaar winnares van Big Brother II, eenmalig de presentatie verzorgen van het OOG Radio-programma ´Zomerstad Sieme´.

Zij doet dit samen met vaste presntator Sieme Gerrijts, die ooit mede-oprichter was van de Willem Big Brother Fanclub en enkele maanden geleden zeer betrokken was bij het succesvolle duo Slimme Schemer & Tido. Tijdens het programma, dat duurt van 10.00 tot 12.00 uur, blikt Bianca terug op haar verblijf in het Big Brother-huis en blikt zij vooruit op Big Brother III, praat zij over haar nieuwe internetsite ´Letsbeopen´ en kondigt zij haar favoriete platen aan.

OOG Radio is te beluisteren op 105.5 FM op de kabel en op 106.6 FM in de ether.

Gerelateerde berichten