Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wim Rigter gaat doorgroeien

Wim Rigter (34) radio presentator bij de publieke omroep Radio 3 en werkzaam voor het AVRO-radioprogramma Arbeidsvitaminen zal binnenkort beginnen als opleidingscoördinator bij Radio 3FM. Natuurlijk blijft Wim het populaire verzoekplatenprogramma Arbeidsvitamientjes presenteren van maandag tot en vrijdag van 9 tot 12 uur op Radio3FM

In zijn nieuwe functie als opleidingscoördinator is Rigter verantwoordelijk voor de begeleiding van nieuwe presentoren in de nachtelijke uren. Sinds kort is de programmaring van Radio 3 in de nachtelijke uren veranderd en wordt ook nieuw talent de ruimte geboden.

Wim Rigter wil zelfs ook potentiële 3FM-presentatoren scouten door naar diverse regionale en lokale stations te luisteren, maar een Demo opsturen is natuurlijk ook mogelijk. (M)

Gerelateerde berichten