Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Z@PPELIN is op 4 september 1 jaar in de lucht!

Z@PPELIN luidt het nieuwe televisieseizoen feestelijk in met de viering van het 1-jarig bestaan van Z@PPELIN op 4 september. Deze 1e verjaardag van Z@PPELIN, wordt met een ontwerpwedstrijd gevierd. Vanaf 2 juli a.s. kunnen de jeugdige kijkers meedoen met de wedstrijd ‘Ontwerp je eigen Z@ppelin’. Op 4 september volgt de feestelijke bekendmaking van de hoofdwinnaars op Z@PPELIN.

In wekelijkse voorrondes zullen per leeftijdscategorie prijswinnaars op Z@PPELIN bekend worden gemaakt. Op www.zappelin.nl is vanaf 3 juli tot en met 12 augustus een speciale pagina met meer informatie over de wedstrijd beschikbaar. Op 4 september worden op televisie uit de voorrondes de definitieve prijswinnaars bekend gemaakt. Deelnamevoorwaarden zijn beschikbaar op: www.zappelin.nl of per post te bestellen bij: Z@PPELIN, Postbus 26900, 1202 JZ Hilversum

Voor het nieuwe televisieseizoen dat in september van start gaat, wordt nu in samenwerking met alle omroepen hard gewerkt aan de programmering van onder meer speciale themamiddagen die vanaf september iedere woensdagmiddag op Z@PPELIN worden uitgezonden. (NOS)

Gerelateerde berichten