Zoek
Sluit dit zoekvak.

STUDIO SPORT START MET TWEE NIEUWE PROGRAMMA’S

Studio Sport brengt in het nieuwe seizoen twee nieuwe en een aantal bestaande programma’s. Nieuwe programma’s zijn: Studio Sport, Eredivisie op vrijdag en Studio Sport, Eredivisie op maandag. Iedere vrijdag om 22.40 uur is Studio Sport, Eredivisie op vrijdag te zien, een rechtstreeks programma over het Eredivisie-voetbal vanaf een wisselende (sport)locatie. Iedere maandag om 22.40 uur wordt Studio Sport, Eredivisie op maandag uitgezonden, een nieuw programma, waarin gepraat en gediscussieerd wordt over het Eredivisie-voetbal.

Studio Sport, Eredivisie op vrijdag is een voetbalprogramma waarin de gespeelde wedstrijd van die avond en een vooruitblik op het komende weekeinde centraal staan. Het programma, dat zich specifiek richt op het Eredivisie-voetbal, wordt elke week live uitgezonden vanuit het stadion van de die dag gespeelde wedstrijd. Er wordt een samenvatting getoond van die wedstrijd.

De presentatie is afwisselend in handen van Tom Egbers en Humberto Tan. De presentatoren ontvangen gasten uit de voetbalwereld en daarbuiten met wie zij praten en discussiëren over voetbal. Voetbalanalytici Wim Jonk en Hans Kraay zullen regelmatig aanwezig zijn om de wedstrijdbeelden van commentaar te voorzien. Via ‘De IJzeren Rinus’ (analyseprogramma) worden terugblikken getoond van belangrijke momenten uit het duel.

Dit kan bijvoorbeeld gaan om omstreden beslissingen van de scheidsrechter. Studio Sport op vrijdag is vanaf 17 augustus elke vrijdag van 22.40 – 23.30 uur te zien op Nederland 2.[D]

Gerelateerde berichten