Commerciële zender Monique ook in de ether (88.7 FM)

In het kader van de festiviteiten rondom de viering van “125 jaar Noordzeekanaal en IJmuiden”, is Radio Monique de komende tijd ook diverse malen via de ether te beluisteren.

Eind 1999 ging Radio Monique Regionaal in Nederland van start. Na jaren lang in het verleden op de Noordzee te hebben rond gedobberd is het station nu ook via de legale weg in de ether te beluisteren. De thuisbasis is niet een schip op de Noordzee, maar een studio aan vaste wal in IJmuiden.

Monique, het commerciële, regionale radiostation zend normaal alleen via de kabel (96.0) uit. Dit is in de gemeentes Velsen en Bloemendaal waar overigens ook bekende diskjockeys als Astrid Nijgh en Krijn Torringa te horen zijn.

Het station heeft voor een korte periode een evenementen frequentie gekregen om ook in de ether uit te zenden. De programma”s zijn de beluisteren op 88.7 FM.

Een overzicht:

4 t/m 9 sept. ”Tijdens ”Hiswa te water”
22/23 sept. ”Multicultureel weekend in het Witte Theater”
13 oktober. ”Maritieme reddersdag”
28 oktober. ”Pim Mulierloop”.

Na deze festiviteiten zal Radio Monique in het kader van het 125-jarig bestaan van het Noordzeekanaal en IJmuiden dit geheel afsluiten op donderdag 22 november een daverend artiestengala wat tevens live te volgen is via Radio Monique. Dit is tevens via Winamp live te volgen op het internet, het adres vind u op de voorpagina van de RadioWereld. [M]

Gerelateerde berichten