Jaren tachtig op Radio 2

Nadat we de jaren zestig en zeventig hypes hebben gehad zijn nu de jaren tachtig bezig aan een comeback op Radio 2. Seventies party’s zijn een beetje geweest en de radiostations lassen nu uurtjes in waarin de ‘eighties’ centraal staan. Zo staat ook Radio 2 deze week in het teken van jaren tachtig.

Deze week kun je tot en met donderdag vanaf 23.00 uur luisteren naar een concert van Marvin Gaye, Frank Boeijen, Earth Wind & Fire of Rob de Nijs. Radio 2 heeft voor deze week ook een speciale site geopend. Op www.WeekVanDeJaren80.nl kun je een overzicht zien van de speellijsten, je mening achterlaten in het forum, geluidsfragmenten beluisteren en meer.

De Jaren 80 Super Sessie.
Vrijdagavond organiseert Radio 2 de Jaren 80 Super Sessie. Deze wordt live uitgezonden op Radio 2 tussen 20.00 en 23.00 uur. Vanaf 20.00 uur zingen artiesten en bands uit de ‘Nederpop-scene’ hun grootste hits van toen. Zij worden begeleid door de Jaren 80 Super Sessie band (de originele René Froger band) onder leiding van Paul Natte. In ieder geval komen Henk Westbroek, Toontje Lager, Kadanz, Hans de Booij en Frank Boeijen voorbij.

Na afloop van de live optredens is er een daverende Jaren 80 Disco met DJ Rob Stenders. De disco duurt tot ongeveer 01.00 uur en wordt helaas niet uitgezonden op Radio 2. Maar u kunt de disco wel volgen op de webcast die vanaf 20.00 uur de gebeurtenissen tijdens de Jaren 80 Super Sessie laat zien. Alle kaarten zijn helaas voor de Jaren 80 Super Sessie zijn al uitverkocht. [M]

Gerelateerde berichten