Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kanaaldeling op de haagse kabel: Arte en The Box.

Vanaf gisteren is de zenderindeling in Den Haag voor een klein gedeelte aangepast i.v.m. het advies van de programmaraad voor het nieuwe seizoen.

Via kanaal 54+ zal de culturele zender Arte voortaan doorgegeven worden van 19.00 t/m 03.00. Het betreft hier de versie van Arte met het originele geluid van de producties (Duits of Frans of andere talen) samen met Duitse ondertiteling. Van 03.00 tot 11.00 ’s ochtends wordt The Box doorgegeven en van 11.00 tot 19.00 wordt de zender Animal Planet gecontinueerd. Voorts wordt op zondag i.p.v. Animal Planet de zender Kunstkanaal via deze frequentie doorgegeven. Door de komst van Arte verliest The Box wel al haar uitzenduren in de avond in de stad Den Haag! (M)

Gerelateerde berichten