De Jaren 80 op Radio 10 FM

Van 15 tot en met 19 oktober staat Radio 10 FM wederom in het teken van de roerige Jaren ‘80. Radio10FM draait weer een week lang, de klok rond alleen de allergrootste hits uit de tijd van de pop & wave.

Artiesten als Tina Turner, Dire Straits, Bruce Springsteen zullen veelvuldig voorbij komen maar ook de ‘Nederpop’ uit die tijd zal niet ontbreken. Tevens zal radio 10 ons op de hoogte brengen over wetenswaardigheden, historische gebeurtenissen en leuke nieuwsfeiten uit de jaren ’80 Op de laatste dag draait men uitsluitend nummer 1 hits uit dat decennium.

Interactieve playlist
Uiteraard worden ook de luisteraars bij de samenstelling van de eighties playlist betrokken. Op de site www.radio10.fm is een jaren ’80 ‘jukebox’ met ruim 500 fragmenten te zien èn te horen. Voor en tijdens de week van De Jaren ‘80 worden de luisteraars opgeroepen om hun favoriete eighties hit door te mailen, faxen of bellen naar Radio 10 FM waarbij ook nog leuke prijzen te winnen zijn.[M]