FlashBack Radio 192, zondag 10.00 tot 12.00 uur

Elke week zendt Radio 192 in Flashback twee historische programma’s uit van de zeezender Radio Veronica (1960-1974) op AM 1332 en via 192.
Samensteller Juul Geleick vertelt over de uitzending van aanstaande zondag.

“Tom Collins show” – Bart van Leeuwen vervangt (3 juli 1973 )

Tom Collins is er niet en Bart van Leeuwen net een paar maanden in dienst vervangt hem. Het is dan net een week geleden dat de 2e kamer debatten inzake het voortbestaan van Veronica gehouden werden. Ben Cramer heeft dan weer de zoveelste versie van Veronica opgenomen. Bart zucht dat hij geen goeie gouwe ouwe heeft en besluit er wat te gaan halen bij Ad Bouman, hetgeen lukt.

Derhalve mooie platen in dit nachtprogramma!
Paradise lost – herd, mammoth – kayak, soul man – sam and dave, stuck in the middele with you – stealers wheel, holy, holy – david bowie, ring,ring – abba, mighty queen – manfred mann, spooky – classics four, reelin’ in the years – steely dan, veronica v.o.s – ben cramer, spinning wheel – blood sweat and tears, feel the need in me – detroit emeralds, roayl summer – anarchic system right place, wrong time – dr. john, don’t worry baby – beach boys, polked salad annie – elvis, dance on a saturday night – barry blue

uitzending 11.00 tot 12.00 uur “Sliep uit” – Tineke en Gerard de Vries (8 april 1970)
“Sliep uit” werd gepresenteerd door Tineke en Gerard samen. Gerard speelde daar af en toe de rol van clown. Dat is in dit programma soms ook te horen. Maar na een paar seizoenen werkte het niet meer tussen Tinus en Gerard. En gingen ze ieder hun eigen programma weer doen. Aardige platen, van Ria Valk met “Fotomodel”, tot de alarmschijf van die week; “Spirit in the sky” van Norman Greenbaum.[H]