Covercompetitie en Grammy’s bij BNN for live

Vrijdag van 20.00 uur tot 23.00 uur staat BNN for Live op Radio 2 in het teken van twee bijzondere competities. Allereerst vindt van 20.00 uur tot 22.00 uur in het BNN cafe de afsluitende covercompetitie plaats.

In het laatste uur een registratie uit van de uitreiking van de Grammy Awards 2002.
Onder de wereldsterren die dit jaar genomineerd zijn voor de bekendste en meest gerenommeerde muziekprijs ter wereld zijn onder andere U2, Destiny’s Child, Alicia Keys, Nelly Furtado en Outkast.

Tijdens de covercompetitie brengen de 8 beste (studenten)bands die sinds juli 2001 te gast zijn geweest in het radioprogramma hun coveropdracht ten gehore. De winnaar die de meest originele invulling geeft mag een dag een professionele studio in om een demo op te nemen. De jury bestaat uit Jan Douwe Kroeske, Jerney Kaagman en Daan Rijsbergen van Sony Music.

Einde BNN for Live
De covercompetitie betekent het einde van de uren tussen 20.00 en 22.00 uur van BNN for Live, waar scholieren- en studentenbands de gelegenheid krijgen om live op te treden.

Curry & KidV
Vanaf 8 maart worden deze uren overgenomen door Adam Curry en Jeroen Kijk in de Vegte die veel terug kijken op de jaren 80. In ‘Curry & KidV’ zullen regelmatig artiesten langs in de studio langkomen voor een live-optreden, wordt er aandacht besteed aan actuele onderwerpen en is er veel ruimte voor interactie met de luisteraars.[M]

Gerelateerde berichten