Rolf Wouters wint rechtszaak tegen KPN

Rolf Wouters heeft een langlopende rechtszaak tegen KPN in hoger beroep gewonnen. Twee jaar geleden zou Wouters’ productiebedrijf Red Forest met KPN een internationaal televisieproject opzetten. Hiervoor moesten een aantal domeinnamen geregistreerd worden. Het project werd afgeblazen nadat KPN zonder medeweten van Wouters enkele domeinnamen had geclaimed.

KPN beschuldigde Red Forest er echter van domeinnamen te hebben laten registreren die zouden toebehoren aan de telecomgigant. De rechter bepaalde toen dat Red Forest de namen aan KPN moest teruggeven, op straffe van een boete. Wouters ging echter in hoger beroep en heeft de rechter duidelijk kunnen maken dat er wel degelijk sprake was van een samenwerking tussen KPN en Red Forest. De AVRO-presentator krijgt de domeinnamen daarom nu weer terug. [VdL]

Gerelateerde berichten