3FM nieuws: Studenten als raadslid in BuZz

In BuZz vandaag drie studentenpartijen waarvan er twee ook daadwerkelijk in de gemeenteraad gaan zitten. Het Delftse STIP (Studenten Techniek in Politiek) kreeg woensdag 3 ipv 2 zetels, het Groningse Student en Stad ging van 1 naar 2 zetels en de Eindhovens Studenten haalde de kiesdrempel niet. BuZz praat met de drie lijsttrekkers.

Nog meer verkiezingen in BuZz; het Netste Studentenhuis. Deze week valt BuZz binnen in Utrecht, een huis, oorspronkelijk bewoond door vier meiden. Inmiddels zijn er twee vriendjes bij komen wonen….als dat maar goed gaat.

Verder aandacht voor de film Royal Tennebaums; dé top komedie met Ben Stiller en Gene Hackman en een absurde kijk op het familieleven. BuZz stuit in het Amsterdamse uitgaansleven op een rauwe topcrimineel. Het levert een ontwapenend interview op. In de Popslag vandaag de bands Ego Trippers en DAC (De Amersfoortse Coorperatie). BuZz wordt gepresenteerd tussen 18 en 20 uur op 3FM door Marc & Merel.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.

Gerelateerde berichten