538 Report

Het is weer maandag, de eerste werkdag of schooldag van de week, dus de verslaggevers Cees en Robin van RadioWereld hebben het laatste nieuws over Radio 538 weer even voor je op een rijtje gezet. Na wat volle weken (qua nieuws) nu weer een wat rustigere…

>> Kaartjes voor premiere Britney film
Deze week geeft Radio 538 kaartjes weg voor de voorpremière van de nieuwe Britney Spears film “Crossroads”. De voorpremière is komende zaterdag en tot en met volgende week vrijdag (de 22e) kun je kaartjes bemachtigen. Kijk voor meer informatie op Radio538.nl. De film draait vanaf 28 maart pas officieel in de bioscoop. Dus Britney-fans wees er snel bij!

Ook op de radio val er Britney-stuff te winnen, want tot en met donderdag maak je in de Latenight Radioshow met Barry Paf kans op kaartjes voor de Gala premiere van “Crossroads”. Voor degene die niet genoeg kunnen krijgen van Britney: Op 31 maart hoor je ’s middags bij Martijn Kolkman een interview met Britney Spears.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Tim Klijn was vorige week vrij. Gevolg was dat Niels Hoogland de muziek tijdens de lunch verzorgde en 1000 Euro uitdeelde. En omdat Niels dubbele uren draaide, mocht hij een avondje er tussenuit. En daarom was Frank Dane woensdag tussen 19 en 21 uur te horen.
En Frank kon nog meer aan de bak, want Martijn Kolkman was nog steeds vakantie aan het vieren. Frank mocht de zondagmiddag overnemen en Tim Klijn (weer helemaal uitgerust) de ochtend.

Ook Dennis Verheugd was vrij. Dennis Ruyer verzorgde de Hitfacts en Frank Dane de vrijdagavonduren.

Lindo Duvall is twee weekjes in de sneeuw aan het spelen. Jules van Hest neemt zijn uren over.
Over Lindo gesproken…we waren ‘m even kwijt, maar we hebben ‘m weer gevonden: de Radio 538 verjaardagskalender. Een blik daarop zegt ons dat Lindo afgelopen vrijdag jarig was! Hij mocht 29 kaarsjes uitblazen.

Het fotoboek op Radio538.nl is ook weer bijgewerkt. De foto’s van Rob de Nijs bij Evers Staat Op en Mylene de la Haye bij Gordon zijn daar nu te bekijken.

Naast Wereld DJ Dag op de radio, was er ook een World DJ Day-veiling. Deze heeft 4427 Euro opgeleverd.

Zondag bij Martijn Klokman maak je weer kans op een X-Box. Bovendien hoor je een interview met Kylie Minogue en maak je kans op een meet ’n greet met haar in Londen.

>> Superprijs
Donderdagmiddag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een geheel verzorgde snowboardvakantie.

>> The essential three
Elke vrijdagavond even na 23 uur zet Jeroen van Inkel zijn drie favoriete clubklappers van dit moment op een rij in “The essential three”. Dit was de lijst van afgelopen vrijdagavond:
Richard F. – Cookie Dough Dynamo
DJ Tiësto – Lethal Industry
Ferry Corsten – Punk

Let op! Vanaf 29 maart begint de Powermix (en dus ook the essential three) al om 21 uur.

>> De Schijven
Alarmschijf: Aliyaa – Rock the boat (nummer 9 in de Tip Parade)
538 Dancesmash: DJ Tiesto – Lethal industry
Meer informatie over de schijven vind je op Radio538.nl.

>> De Wanadoo Top 40
En tenslotte weer een overzicht van de bovenste regionen van de nationale vrijdagmiddag-gebeurtenis: de Top 40 (elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur met Erik de Zwart en zaterdag tussen 15 en 18 uur, maar dan non-stop). Dit was de top 3 van afgelopen vrijdag:

1 (1) Shakira – Whenever wherever (ex-alarmschijf)
2 (3) R. Kelly – The world’s greatest
3 (13) The Isley Brothers – Contagious (ex-alarmschijf)

De Klapperrr van de week: Sarah Connor – From Sarah whith love op nummer 31.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama