Search
Close this search box.

Dit waren de laatste woorden van Jens Timmermans op 538 (audio)

“Dank je wel 538, voor alles wat jullie me gebracht hebben,” met deze woorden sloot Jens Timmermans zondagochtend zijn allerlaatste programma op Radio 538. Na 20 jaar beëindigd hij zijn carrière als radiodeejay bij 538, die voor een groot deel te danken had aan Ruud de Wild.

Dit waren de laatste woorden van Jens Timmermans op 538 (audio) Het laatste uur van zijn programma, dat voor de gelegenheid was omgedoopt tot “D’r uit…en snel een beetje” liep voor Jens iets anders dan gedacht.

Deze mocht hij niet maken vanuit de reguliere studio van Radio 538, maar vanuit een radiostudio die was omgebouwd tot gay-bar.

Met muziek van The Village People en The Scissor Sisters werd de toon goed gezet. Op “Euphoria” van Loreen namen collega’s als Menno de Boer, Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen (Jens is mijn favoriete no-nonsense deejay), Edwin Noorlander, Mark Labrand en Dennis Ruyer afscheid van Jens.

Daarna was het tijd voor het echte afscheid, waarin Jens terugkeek op zijn carrière bij 538. Daarna was er een woord van dank aan zijn ouders, Bart van Leeuwen, Erik de Zwart, Wim van Putten, Niels Hoogland, Florent Luyckx, Dave Minneboo en Ruud de Wild, die als een rode draad door zijn carrière bleek te lopen. Beluister hieronder de afscheidsspeech van Jens. [Radiowereld.NL]