Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM nieuws

Vanavond in Club Lek optredens van Jammah Tammah (groovende moddervette polka en soulska), Kek 66 (Amsterdamse garagepunk beatgroup) en Timesbold (breekbare popmuziek met ongewoon instrumentarium).

Volgende week zullen Kalahari Surfers en DAXLS op het podium staan in Amsterdam tussen 22 en 1 uur.

Verwacht worden:

Hugo Race
Chokebore
The Spirit That Guides Us
Drive By Truckers
Jazzanova
The Spades
Glucifer
Fonda 500
Chuck Prophet
Eleni Mandell
Ikara Colt

Wil je langskomen in Club Lek? Bel dan, vanaf twee weken van te voren, met de Club Lek reserveerlijn: 035-671 22 22, maandag t/m woensdag tussen 12 en 17 uur.

Nieuw in Club Lek: de Sneak Preview.

Elke woensdag tussen 21:30 (als de zaal open gaat) en 22:00 (als Club Lek begint) kun je luisteren naar een exclusief voorproefje van een aanstonds uitkomend album. Afgelopen woensdag had Mali Music, het nieuwe album van Afel Bocoum, Damon Albarn, Toumani Diabaté & Friends (deze week Disque Pop
de la Semaine in Het Lek), de primeur in Club Lek.

Single v/d Week: Doves – There goes the fear
Disque Pop de la Semaine: Afel Bocoum, Damon Albarn, Toumani Diabaté & Friends

Tot aan 15 mei is Fred Siebelink te horen als presentator in Denk Aan Henk. Henk Westbroek is terug na de parlementsverkiezingen in mei. Fred is natuurlijk bekend als Co-Host van het ochtendprogramma Stenders Vroeg. Ook viel hij al regelmatig in voor Henk als deze ziek was. Nu is hij dus van maandag tot en met donderdag te horen tot aan vijftien mei.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.

Gerelateerde berichten