The Box: It’s All About Hip Hop

In navolging van vorig jaar staat The BOX van 11 t/m 28 april weer in het teken van het populaire genre Hip Hop. Onder de noemer “It’s All About Hip Hop” zal de programmering tijdens deze periode bol staan van concerten, specials, BOXTalks, interviews, prijsvragen en achtergrondinformatie van en over bekende, onbekende, nationale en internationale Hip Hop sterren.Elke werkdag vanaf 22.00 zullen The Box kijkers worden getrakteerd op een special, concert of interview.

kijkcijfers
Met de kijkcijfers erg goed. Zo werd in de maand maart wederom een historisch marktaandeel verbroken: waar The BOX in februari nog een marktaandeel van 2,3 realiseerde in de kerndoelgroep 13-19 jarigen, werd dit toen nog historische hoogtepunt in maart met 0,1 verbroken tot 2,4.

Ondanks de lagere kabeldistributie t.o.v. van haar directe concurrenten, heeft The BOX een steevaste tweede plaats op de muziektelevisiemarkt weten te veroveren. Hiermee wordt het gat met de nummer 1 steeds kleiner tot iets meer dan 1,5 procentpunt, waar dit ongeveer een jaar geleden meer dan 3 procentpunten bedroeg en zo’n twee geleden ongeveer 5 procentpunten. Het streven van The BOX is om binnen 9 maanden de nummer 1 positie te evenaren. Een aantal aanpassingen in de programmering, een nieuwe net- en housestyling en een toename in kabeldistributie moeten hiertoe bijdragen. [H]

Gerelateerde berichten