Search
Close this search box.

TMF – MTV – Veronica

De eigenaar van MTV en TMF ‘MTV Networks’ heeft eindelijk de gevolgen van de restyling van beide muziekzenders bekendgemaakt. Per 30 april wordt TMF een interactieve zender en neemt MTV de rol van TMF als Nederlandstalig muziekkanaal over. Alle vj’s en veel programma’s zullen naar naar MTV verhuizen. Jeroen Post en Renee zullen niet meeverhuizen. Daarnaast zullen vrijwel alle Engelstalige MTV-programma’s worden geschrapt, op ‘Jackass’ na.

Door deze veranderingen zal TMF vanaf 30 april veel nonstop-muziek gaan uitzenden. Alleen het programma ‘Play’ – elke werkdag van 15 tot 17 uur – blijft als enige gepresenteerde programma over.

TMF zal ook nieuwe programma’s gaan uitzenden zoals ‘SMS Chat’, ‘SMS Poll’ en ‘Cyber Top 10. Ook nieuw is ‘Mr. Mood’, een animatie-mannetje wiens stemming door de kijker kan worden bepaald. Als hij echt kwaad is, gooit hij clips direct van de buis af en komt de volgende clip aan bod.

MTV Networks zal ook gaan samen werken met Veronica zoals we al veel eerder bekend hebben gemaakt. Omdat Veronica snel van start wil, zullen vanaf april tot september programma’s van Veronica via TMF worden uitgezonden. Overigens is een fusie door beide partijen in de toekomst niet uitgesloten. Vanaf september zal Kindernet samen met Veronica een totaalprogrammering verzorgen op een nieuw kanaal naast MTV en TMF. [M]