Ruuddewild.nl goes live.curry.com

Op donderdag 13 juni neemt Adam Curry eenmalig Ruuddewild.nl waar. Hij vervangt daarmee eenmalig Ruud de Wild, die wegens televisie opnames afwezig is. Het is niet de eerste keer Adam Curry en Jeroen Kijk in de Vegte samen presenteren, de twee hebben een wekelijks programma op Radio2.

Samen met Jeroen Kijk in de Vegte geeft Adam twee uur live zijn eigen invulling aan het programma. Jongeren-radio zal misschien wel weer even wennen zijn voor Curry, want het is alweer jaren geleden dat Adam Curry voor het laatst op 3FM presenteerde. In de jaren tachtig maakte hij deel uit van het Radio Veronica DJ team. Samen met Jeroen van Inkel presenteerde hij het uiterst succesvolle programma Curry & Van Inkel.

3FM breedband
3FM is vanaf nu ook in breedband te beluisteren. Alle internetgebruikers die minstens kabel hebben, kunnen dus op hogere kwaliteit naar 3FM luisteren!

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.