3FM nieuws

Morgen is er een uitspraak in een belangrijke rechtszaak over de etherfrequentie verdeling. Komt er nu wel of geen veiling? Michiel van Diesen van Radio.nl, volger van de rechtszaak legt vannacht uit, in de uitzending van Marc de Hond (Pyjama Fm), hoe het zit.

Verder hoor je in de uitzending een politiek getinte versie van NachtTriviant, een kijkje in Nieuwe Revu en een prachtige Engelstalige hit wordt vertaald in de Tekstverwerker. Dus luister vannacht tussen 01:00-04:00 naar Radio 3FM.

Het spel NachtTriviant dat door Marc de Hond is bedacht is vanaf nu ook verkrijgbaar als een bordspel.

In de uitzending van de nieuwe 3FM nacht DJ Bart van der Molen is er elke dag van dinsdag t/m vrijdag het ‘3FM Nachtcafe’. Jij bepaalt dan zelf hoe deze radiosoap verloopt, luister tussen 03:00-04:00 uur en bedenk zelf je typetje die aan de bar komt zitten. Je korte verhaal lijntje kun je e-mailen naar Bart@3fm.nl en je verhaal zal dan in deze soap gespeeld worden.

In de uitzending van ‘…& dit is Claudia?’ hoor je iedere avond een aflevering van Claudia’s Zomer Soap.
No Doubt gaf onlangs een concert in Nederland. A.s. donderdag hoor je vanaf 21:30 een aantal van deze live tracks die daar zijn opgenomen. Vrijdag weer een grote naam in de Mix In The Weekend. Deze keer een set van, en een interview met: Paul Oakenfold!

Deze week kun je ’s ochtends tussen 04:00-06:00 uur luisteren naar de raarste momenten van de AVRO uitzendingen van Giel.

Het 444 moment is elke dag gevuld met Hans Teeuwen, Begin de dag met een dansje is elke dag van een andere band (Peter Pan Speedrock, Sjon de Manager, Jovink, Bob Fosco en K-Liber) en natuurlijk hoor je ook de typische Giel krakers uit de Freak11 van dit jaar. En natuurlijk de zin en onzin van het leven.

Woensdag is de dag van Ad Vertentie en kun je dus na elke plaat genieten van weer een vaag gesprek.

Donderdag zijn de eerste 45 minuten gevuld met een illegale DJ ste van X Press 2. Het tweede uur bestaat uit wat (ultra flauwe) telefoongesprekken van mensen die geconfronteerd worden met hun achternaam.

Vrijdag komt o.a. de Haan van Oerol nog ff langs en is er het hoogtepunt van het Hotel de Botel spelletje.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.