Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report

Wederom is het maandag en ook dit keer lees je het laatste nieuws over Radio 538 op Radio.nl, dit alles op een rijtje gezet door Robin (die inmiddels toch ook wel aan vakantie toe is…)

>> Radio 538 op de Megafestatie
Zaterdag barst de actie weer los, want dan opent de Megafestatie weer haar deuren. Ook dit jaar is Radio 538 weer aanwezig in samenwerking met MTV in de Megadome. Op het grote podium zullen weer vele artiesten optreden zoals Di-rect, Sita, Billy Crawford, G- Spott, K-otic en Def Rhymz.

Tussen 12 en 19 uur zullen de programma’s van o.a. Jeroen Nieuwenhuize, Jeroen van Inkel en Erik de Zwart live vanaf de Megafestatie komen. Daarvoor is de bekende Studio on Wheels weer naar Utrecht gereden. Wil je overigens zelf eens proberen om DJ te worden, dun kun je je uitleven met 538 Webstation. Daarnaast zullen Barry Paf en Lindo Duvall diverse activiteiten op het podium presenteren.

De Megafestatie vindt plaats van 13 t/m 21 juli in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer info vind je op Megafestatie.nl.

>> Zomer bij Van Diepen’s Dance Department
Zomer is de tijd van de ultieme Danceparty’s en daar is Radio 538 natuurlijk bij met Van Diepen’s Dance Department en de Partynight. Dit jaar kun je meegenieten van de sfeer op het ultieme party-eiland Ibiza! Vanaf zaterdag hoor je elke twee weken in de Partynight het beste van Cream Ibiza. En daar zijn natuurlijk alle topjocks van de wereld te vinden zoals Paul van Dijk, Timo Maas en Tiesto.

Maar ook in Nederland is genoeg te beleven, daarom hoor je binnenkort in Dance Department en de Partynight het beste van o.a. Extrema Outdoor, Sound/Vision en Lovefiels.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Zowel Tim Klijn als Barry Paf hadden afgelopen week nog vakantie. Zij werden vervangen door Jeroen Nieuwenhuize en Lindo Duvall.
Ook Erik de Zwart was er vrijdag niet wegens een verdiende vakantie, daarom was Wessel van Diepen weer opgetrommeld om 40 hits op een rijtje te zetten.

Vrijdag komt Edsilia Rombley Live38 spelen bij Edwin Evers. Volgende week is het de beurt aan Leona.
Over Leona gesproken: Of Omroep Brabant vind dit een goede plaat of ze vinden de zomervormgeving van 538 erg mooi, want ook zij hebben deze plaat verwerkt in hun zomerjingles.

Donderdag geeft Daniel Bedingfield een exclusieve Showcase in Hilversum. Kaarten hiervoor zijn niet te koop, maar jij maakt toch kans om erbij te zijn! Kaartjes hiervoor kun je namelijk exclusief winnen op Radio538.nl.

>> Superprijs
Ook deze donderdag maak je tussen 14 en 16 uur bij Jeroen Nieuwenhuize weer kans op de 538 Superprijs. Deze week is dat een compleet verzorgde reis voor twee naar New York. Sex and the City is uit op DVD en jij krijgt de kans om de stad te bezoeken waar deze populaire serie zich afspeelt.

>> The Essential Three
Jeroen van Inkel’s Essential three van afgelopen vrijdag:
Space Cowboy – I would die for you
Sonjo – Blame
Tillman Uhrmacher – On the run

>> De Schijven
Alarmschijf: Tiziano Ferro – Perdono (nummer 37 in de Top 40)
Dancesmash: Safri Duo feat. Michael McDonald – Sweet Freedom (nummer 35 in de Top 40)
Meer informatie over de schijven vind je op Radio538.nl.

>> De Wanadoo Top 40
Zoals elke week weer een overzicht van de bovenste regionen van de Top 40. Dit was de top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (2) Shakira – Underneath your clothes (ex-alarmschijf)
3 (2) Kate Ryan – Desenchantee (ex-dancesmash)
2 (4) Elvis vs. JXL – A little less conversation

De Klapperrr van de week: Dat is de alarmschijf van deze week. Tiziano Ferro komt met Perdono nieuw binnen op nummer 37

Tenslotte nog een mededeling van de redactie. Het 538 Report gaat een weekje met vakantie. Cees is al weg en volgende week ga ook ik bijkomen van een jaartje hard werken. Volgende week verschijnt er daarom dus geen 538 Report…

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama