Zoeken
Sluit dit zoekvak.

538 Newz

Nieuwe programmering: Afgelopen maandag is de vernieuwde programmering van 538 ingegaan.

Belangrijkste wijzigingen zijn:
– De Top 40 duurt voortaan een uurtje langer, dus van 14 tot 18 uur. Meer info verderop in deze newzupdate.

– Rick van Velthuysen komt uit de nacht en zal weer in het weekend te beluisteren zijn en wel van 9 tot 12 uur. Frank Dane neemt de nachturen van Rick over.

– Lindo Duvall is de opvolgende 3 uur te beluisteren, dus op zaterdag en zondag van 12 tot 15 uur.

– Arlo van Sluis verhuist naar de zaterdag- en zondagavond (van 18 tot 20 uur)

– Colin Banks is voortaan op zondag te beluisteren tussen 15 en 18 uur. ’s Avonds tussen 22 en 24 uur is Dennis Verheugd te beluisteren.

Programma-update:
Jeroen van Inkel is ook deze week op vakantie. Rick van Velthuysen neemt de show over die nu tijdelijk is omgedoopt tot “Rickeldekinkel”. Ook Tim Klijn is afwezig. Niels Hoogland neemt de show over.

Top 100 van nummer 1 hits
Zondag 28 januari tussen 10 en 18 uur wordt de Top 100 van nummer 1 hits uitgezonden. Op de site www.radio538.nl staat een lijst van alle nummer 1 hits uit de Top 40 vanaf 1980 tot nu waarop je kunt stemmen.

Top 40
Vrijdag tussen 14 en 18 uur is de eerste aflevering te beluisteren van de vernieuwde Top 40. In het kader van “Helemaal Top 40” worden niet alleen alle platen gedraaid, ze worden ook helemaal gedraaid. Daarnaast zullen de nieuwe alarmschijf en dance smash bekent gemaakt worden. Verder wordt er gekeken naar de buitenlandse hitlijsten, wordt er teruggeblikt op een oude Top 40 en hoor je de laatste roddels in de Hitfacts.

De schijven deze week
Alarmschijf: Jennifer Lopez – Love don’t cost a thing
Dance smash: Hammerhouse – Jumper

Breda
De site van de Radiovisie meldt dat Radio 538 deze maand gaat starten met het uitzenden via de 101.5 in Breda. België heeft eindelijk toestemming gegeven. Broadcast Partners is de laatste week van december gestart met de testuitzendingen.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen