Search
Close this search box.

3FM nieuws: Geen pyjamaverbranding / 3fm boos op Nieuwe Revu

Pyjama FM DJ Roeland van Zeist heeft de aangekondigde pyjamaverbranding van komende donderdag afgelast. Het idee was geboren als een soort alternatieve kerstboomverbranding, maar wegens de verschrikkelijke ramp in Volendam heeft hij besloten er van af te zien, zo zegt hij in een e-mailtje aan iedereen die zich opgegeven had. “Al met al vind ik het niet kies om zo kort na de tragedie
in Volendam, die mede veroorzaakt werd door brandende kledingstukken, op de radio met vuur te
gaan spelen”. En gelijk heeft ‘ie.

Vorige week stuurde 3FM zendercoordinator Paul Van Der Lugt een ingezonden brief aan Nieuwe
Revu. Daar stond een week of wat geleden een artikel in over 3FM, dat blijkbaar in het
verkeerde keelgat geschoten is. Wellicht plaatst het blad de brief volgende week, maar je
kunt hem ook hier lezen.

Uw 3FM RadioWereld-Reporter heeft het artikel zien liggen bij de friettent, maar helaas was de friet te snel klaar om het artikel af te kunnen lezen. Hij kan zich alleen wat foto’s van dooie kuikentjes en wat ongenuanceerde uitspraken over de 3FM muziekredactie/-politie, onkoopschandalen en nog wat vuil herinneren. Mocht iemand het artikel digitaal hebben, dan houden we ons aanbevolen. Nieuwe Revu heeft nog niet gereageerd op een dergelijk verzoek.

Op de 3FM site wordt het je trouwens erg makkelijk gemaakt om de nieuwe Prince single te downloaden. Bij iedere programma in de programmering staat een link naar de site.

Raad de Megahit staat trouwens ook weer open 3fm@nos.nl. Wel even opletten want de deadline is extra vroeg: donderdag 14 uur; wegens Noorderslag wordt de playlist een dag eerder opgemaakt.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten